Geplaatst op 1 Reactie

de knrm

HET STRAND EN DE REDDINGSBRIGADE

ik ben zaterdag naar het strand geweest en ik heb toen koekjes gebracht naar de reddingsbrigade van Egmond aan zee.
ik wou vrijdag al naar de open avond van de Egmondse KNRM, maar dat is helaas niet gelukt, dus zijn we de volgende dag naar het strand gegaan. toen wilden we eerst kijken of we toch nog even bij de KNRM konden kijken, dat ging helaas niet. Toen zijn we naar het strand gegaan en toen zagen we het gebouw van de reddingsbrigade, daar lagen allemaal boten klaar om mensen te redden en er was zelfs een jet-ski in het water! Die houden namelijk in de gaten of er geen mensen in een mui terecht komen (dat is namelijk best gevaarlijk) Ik heb mijn koekjes bij de reddingsbrigade in Egmond gebracht, ze waren er erg blij mee!

DEN HELDER
ik ben maandag naar den helder geweest. In den helder is een luchthaven met helikopters. Ik ben toen naar het restaurant geweest met mijn hulphond Sar. Een paar dagen geleden ben ik ook bij de NHV binnen geweest. dat was ook met mijn hond SAR. Hij mocht toen even bij de Sar heli kijken! Hij vond het wel heel erg leuk om te zien

Open Dag

Nu gaan we met Sar trainen om op 16 september naar de open dag in Den Helder te komen, dat is voor mij heel spannend omdat ik niet zo heel erg goed tegen drukke dingen kan. En Sar is nog heel jong, hij moet alles nog leren. Maar omdat we naar Den Helder gaan denk ik dat het wel goed zal komen. Wie weet komen we jullie ook nog tegen bij de helikopters?

 

1 gedachte over “de knrm

  1. Hopelijk leert Sar veel van je, en jij van hem!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *