Geplaatst op 1 Reactie

beurzen

Zoals jullie weten spaar ik geld voor de KNRM, dat is belangrijk omdat ze van dat geld allemaal nieuwe spullen kunnen kopen voor alle reders. Die redder krijgen namelijk niet betaald voor het redden van mensen. Ze werken vrijwillig. Maar ze moeten wel goede pakken hebben en goede spullen om mee te werken. Van mijn geld kunnen zij die dingen dan weer kopen.
Ik spaar niet alleen geld via mijn website, ik mag ook mee met het werk van mijn moeder. Zij komt op veel beurzen in Nederland én België. Soms mag ik dan mee, dan verkoop ik spinners, armbandjes én sleutelhangers!
Maar weet je, ik verkoop niet alleen spullen. Ik vertel de mensen dan meteen hoe belangrijk het werk is van de KNRM (want sommige mensen weten niet eens wat de KNRM is!!) Wie weet worden ze dan wel lid en gaan ze ook donateur worden.
Wisten jullie dat er voor kinderen ook veel is bij de KNRM? dat heet de jonge redders, dan leer je heel veel over alles wat met de zee en de KNRM te maken heeft. En ze hebben vaak ook hele coole dingen erbij, ik heb de laatste keer een lampion van de KNRM gekregen!
Ik heb nu al meer dan vierhonderd euro verdient voor de KNRM. Veel hé? Ik ben natuurlijk nog lang niet klaar met inzamelen.
Het liefste wil ik €1000,- sparen! Maar dan heb ik wel jullie hulp nodig! Dus als je een redder wilt helpen, én je wilt er ook nog iets leuks voor terug krijgen (zoals een spinner of zelfs een minion) bestel dan via mijn website of Facebook wat leuks en al dat geld stuur ik weer naar de KNRM!
Jullie kunnen ook op mijn website kijken voor meer informatie over de helikopter van de kustwacht.
Als je een berichtje achter wil laten in het gastenboek of als je mijn Facebook zou wille liken zou ik dat erg gaaf vinden!

1 gedachte over “beurzen

  1. Hoi Samantha, zou jij zelf eigenlijk een jonge redder willen zijn? En vanaf welke leeftijd kan dat?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *